Beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar

en je rijbewijs halen vanaf 17!

 

Rijschool Ariana biedt losse lessen en rijles pakketten. Losse rijlessen kosten €40,- en duren 60 minuten. Rijles pakketten zijn variabel en worden bepaald na een intakegesprek en een rijproef met de klant. De rijproef duurt een uur en is gratis. Rijles pakketten zijn tot 50 lessen of meer en kosten €35 per les.

Losse Les  €40  60 minuten
Per Les (Pakket)  €35  60 minuten

 

Alle nieuwste theoriemateriaal (boeken en cd-roms) en één theorieëxamen reservering zijn gratis bij elke lespakket.

 

 

Hier volgen wat voorbeelden van lespakketten na een rijproef:

Een rijles pakket van 15 lessen met tussentijdse toets (proefexamen) en praktijkexamen kost €900. De tussentijdse toets is niet verplicht. De klant kan zelf kiezen of hij/zij de lespakket met de tussentijdse toets neemt. Een rijles pakket zonder tussentijdse toets kost dan €750.

Voor een beginner adviseer ik een lespakket met 30 lessen (tussentijdse toets en examen inbegrepen). De kosten hiervoor zijn €1500.

Een voorbeeld voor iemand die rijleservaring heeft gehad, in bezit is van een theoriecertificaat en snel zijn/haar rijbewijs wil halen is een pakket van 10 lessen en examen voor €550.

Een voorbeeld van een lespakket voor iemand (met of zonder ervaring) die in een korte tijd (tussen een en drie weken) zijn/haar rijles wil halen is een pakket voor 5 dagen met 4 lessen per dag. In totaal worden dit 20 lessen met praktijkexamen. De kosten hiervoor zijn €900.

Een voorbeeld van een lespakket van 2 weken is een pakket van 5 dagen per week met 4 of 5 lessen per dag. In totaal zijn dit tussen de 40 en de 50 lessen. 

- De kosten voor een pakket met 40 lessen met praktijkexamen zijn €1600.

- De kosten voor een pakket met 50 lessen met praktijkexamen zijn €1950.

 

Deze pakketten zijn niet standaard, maar voorbeelden. In overleg met de instructeur kunt u een pakket samenstellen die bij u past na de gratis rijproef.