Ariana Rijschool  
Biedt een persoonsgerichte route naar jouw rijbewijs  

Praktijk

Beginnen me t je rijlessen vanaf 16,5 jaar en je rijbewijs halen vanaf 17!Rijschool Ariana biedt losse lessen en rijles pakketten aan. 


Losse rijlessen kosten €60,- en duren 60 minuten. Rijles pakketten zijn variabel en worden bepaald na een intakegesprek en een rijproef met de klant. De rijproef duurt een uur en is gratis. Rijles pakketten zijn tot 50 lessen (of in overleg meer) en kosten €55 per les.  • Losse Les                   €60 - 60 minuten
  • Lespakket per les      €55 - 60 minuten

De allernieuwste theoriemateriaal (boeken en digitaal lesmateriaal) en één theorieëxamen reservering zijn gratis bij elk lespakket.


Hier volgen wat voorbeelden van lespakketten na een rijproef:

.................

Een rijles pakket van 15 lessen met praktijkexamen kost €1105.


Aan een beginner adviseer ik een lespakket met 30 lessen. De kosten hiervoor inclusief het praktijkexamen zijn €1930.


Er bestaat ook een mogelijkheid voor een tussentijdse toets, in overleg met de instructeur.


.................Een voorbeeld voor iemand die korte tijd  rijles ervaring heeft gehad, in bezit is van een theoriecertificaat en snel hun rijbewijs wil halen is een pakket van 10 lessen en examen voor €830.


Een voorbeeld van een lespakket voor iemand (met of zonder ervaring) die in een korte tijd (tussen de een en drie weken) hun rijbewijs B wil halen is een pakket voor 5 dagen met 4 lessen per dag. In totaal worden dit 20 lessen met praktijkexamen. De kosten hiervoor zijn €1380.

Een voorbeeld van een lespakket van 2 weken is een pakket van 5 dagen per week met 4 of 5 lessen per dag. In totaal zijn dit tussen de 40 en de 50 lessen.


  • De kosten voor een pakket met 40 lessen met praktijkexamen zijn €2480.
  • De kosten voor een pakket met 50 lessen met praktijkexamen zijn €3030.
Deze pakketten zijn niet standaard, maar voorbeelden. In overleg met de instructeur kunt u een pakket samenstellen die bij u past na de gratis rijproef.